Čo nesmie chýbať na žiadnej oslave: vyberte si dekorácie

Všetci milujeme oslavy s dobrou náladou, skvelými ľuďmi a samozrejme, s krásnymi dekoráciami. Žiadna párty sa nezaobíde bez doplnkov, nesmrteľnou dekoráciou sú práve  balóny.

GettyImages-90339990-586b54d73df78ce2c33d2deb

Vedeli ste, že aj balóny podliehajú trendom? Ak chystáte nejakú oslavu, určite ďalej čítajte. My vám totiž prinášame rady, aké balóny vybrať na konkrétny druh párty. A môžeme začať oslavovať!

 

Detská oslava musí byť plná balónov

Párty dekorácie na detskej narodeninovej oslave nesmú chýbať. Všetci sme sa ako deti na oslavách, tešili najviac z balónov. Hádzali sme si ich ako lopty, snažili sa ich prasknúť a keď boli naplnené héliom, tak si tenký hlások chceli vyskúšať všetci, na čele s oslávencom. Aj na dnešnú detskú párty patria balóny.

Pri organizovaní oslavy si najprv zvoľte tému a potom vyberajte motív balónov. Dnes už nemusíte vyberať len farebné. V ponuke sú balóny v tvare pretekárskeho autíčka či „Mickey Mouse“. K téme potom môžete zladiť aj výzdobu stola na oslavu narodenín.

Mickey Mouse

 

Oslávte príchod bábätka s ružovými alebo modrými balónmi

Baby shower alebo oslava vítajúca príchod bábätka, sa dnes už nezaobíde bez balónov. Ak takúto party organizujete a hľadáte štýlové dekorácie na oslavu, vyberte sadu balónov navrhnutú na oslavovanie narodenia dieťaťa. Kvalitné balóny z hliníkovej fólie navyše dlho vydržia a budú tak dlho pripomínať pekné pocity z oslavy.


Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.48.03

Štýlová oslava pre dospelého

Luxusné dekorácie na oslavu, môžu byť aj balóny. Dnes už je ponuka naozaj veľká a obľúbeným motívom na narodeninovú oslavu pre dospelého, sa stali balóny, ktoré vytvárajú nápis „Happy Birthday“. Veľké balóny, ktoré môžu byť aj pol metra vysoké, sú obľúbeným fotoprvkom na oslavách.

Nápis Happy Birthday

Oslávenca rovnako potešia aj balóny v tvare čísel, z ktorých môžete vyskladať oslavovaný vek. Takéto balóny sa pritom nehodia len na oslavu okrúhleho výročia. Veľkú párty si môžete urobiť na ktorékoľvek narodeniny.
Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.56.22