Letná ☀️ AKCIA 2+1 ZADARMO na všetky nálepky na stenu 🥳

Ako správne nalepiť kruhovú nálepku na stenu: Návod krok za krokom

 
 
Ahoj! Kúpila si si kruhovú nálepku na stenu a nevieš, ako ju správne nalepiť? V tomto článku ti podrobne vysvetlíme celý postup. Poďme na to!
 
 
  • Príprava

Najskôr si zabezpeč, aby ti pri nalepovaní pomáhala ďalšia osoba. Takže popros kamošku o pomoc – dve osoby zvládnu tento proces oveľa ľahšie.

 

  • Potrebné pomôcky
Hladítko (na hladké steny) - kúpiš tu
Kruhová nálepka - kúpiš tu
Trpezlivosť a presnosť - tú u nás nekúpiš 😅
 
 
  • Krok 1: Príprava nálepky
Začni tým, že si odlepíš vrchnú časť nálepky. Túto časť prilož na miesto na stene, kde ju chceš umiestniť.
 
 
  • Krok 2: Prilepenie vrchnej časti
Prilep vrchnú časť nálepky na stenu a použi hladítko na vytlačenie všetkých bublín. Ak máš hladkú stenu, hladítko ti pomôže dosiahnuť dokonalý výsledok. Dávaj si pozor, aby sa materiál nepokrčil, lebo na hladkej stene to môže byť vidieť aj po nalepení.
 
 
  • Krok 3: Práca na hrubozrnnej omietke
Ak máš stenu s hrubozrnnou omietkou, nepoužívaj hladítko. Mohla by si si nálepku poškodiť. V takom prípade nálepku lep iba jemným pritláčaním alebo hladením rukou po jej povrchu. Hrubozrnná omietka môže pretlačiť dieru do nálepky, ak na ňu tlačíš tvrdým predmetom.
 
 
  • Krok 4: Pomoc od kamarátky
Kamoška bude pomaly ťahať podkladovú fóliu, zatiaľ čo ty budeš hladítkom alebo rukou nalepovať nálepku na stenu. Tento proces opakujte až po koniec nálepky.
 
 
  • Krok 5: Dokončenie nalepovania
Keď už budete na konci nálepky, odlep zvyšnú časť podkladovej fólie a opatrne prilep nálepku na stenu hladítkom. V tomto bode môžu najčastejšie vzniknúť bubliny, ale ak si nálepku lepila dôkladne a rovno, nemal by nastať žiadny problém.
 
 
  • Výsledok
 A je to! Teraz by si mala mať krásne prilepenú kruhovú nálepku na stene. Krásne buldočky, ktoré sú vo videu nižšie, ale aj veľa ďalších motívov kruhových nálepiek, nájdeš iba na PIPPER.SK
 
 
Ďakujeme, že si si vybrala naše nálepky a veríme, že ti tento návod pomohol. Prajeme ti veľa radosti z novej dekorácie!