Ako správne aplikovať samolepky PIPPER EcoPrints™

 

Ahoj, milý priateľ a milovník interiérového dizajnu,

Dnes ti chcem poskytnúť podrobný návod, ako najlepšie aplikovať naše samolepky PIPPER EcoPrints™, či ide o veľké kruhové dizajny alebo menšie dekoratívne prvky. Dodržiavanie týchto krokov zaručí, že tvoja stena bude vyzerať presne tak, ako si si predstavoval/a.

 

Podmienky povrchu a typy farieb na stene (platí pre všetky typy samolepiek)

  1. Suchý a čistý povrch: Nezáleží na tom, či aplikuješ veľkú alebo malú samolepku, povrch, na ktorý ju lepíš, musí byť suchý a čistý. Po vymaľovaní steny odporúčam počkať 3-4 týždne pred aplikáciou samolepky.

  2. Vhodné typy farby na stene: Uisti sa, že farba na tvojej stene neobsahuje latex alebo podobné materiály, ktoré by mohli znižovať priľnavosť samolepiek. Samolepky môžu mať problémy s priľnavosťou na stenách namaľovaných umývateľnými farbami.

 

Pri veľkých kruhových samolepkách

  1. Príprava: Pri lepení veľkých kruhových samolepiek odporúčam pomoc druhej osoby. Toto zabezpečí rovnomerné a hladké aplikovanie.

  2. Použitie hladítka: Pri hladkých stenách použi hladítko na vyhladenie samolepky a odstránenie vzduchových bublín. Na hrubších stenách je lepšie hladítko nepoužívať, aby nedošlo k poškodeniu samolepky.

 

Pri menších samolepkách

  1. Jednoduchá aplikácia: Menšie samolepky zvládneš aplikovať aj sám. Pri lepení na hrubozrnnú omietku odporúčam pritláčanie namiesto hladenia.

 

Vhodné povrchy

  • Samolepky PIPPER. EcoPrints™ sú vhodné na všetky hladké povrchy ako sú sklo, kov, drevo, omietka a plast.
  • Dokážu sa prichytiť aj na hrubšie omietky, ale dôležité je, aby povrch nebol zaprášený.

 

Tipy pri lepení vinylových a textilných samolepiek

  • Pri vinylových samolepkách dbaj na to, aby sa jednotlivé časti nálepiek nezlepili spolu. Ak sa to predsa len stane, jemne a pomaly ich odlep od seba. Rýchle ťahanie môže spôsobiť natiahnutie vinylu a poškodenie samolepky.
  • Pri textilnom materiáli Gekko-tex nie je zlepenie jednotlivých častí veľkým problémom, tento materiál je flexibilnejší a umožňuje aj jeho prelepenie z miesta na miesto.

 

Pamätaj, že správna aplikácia a príprava sú kľúčom k dokonalému vzhľadu tvojej samolepky PIPPER. EcoPrints™. Teším sa na to, ako tvoje priestory ožijú s našimi dekoráciami. Nezabudni nám poslať fotografie tvojich krásne ozdobených stien!

Šťastné lepenie a nech tvoja domácnosť kvitne krásou a štýlom!